SAKARYA / SERDİVAN - Fevzi Çakmak İlkokulu

0264.
OTUZİKİ EVLER MAH. 863. SK. FEVZI ÇAKMAK ILKOKULU BLOK NO: 1 SERDİVAN / SAKARYA
Vizyon
“ÖNCE İNSAN” anlayışından hareketle eğitim kalitesini artırarak; Sakarya’da eğitimde öncü, örnek alınan ve yeni eğitim anlayışını en iyi şekilde uygulayan eğitim ortamı oluşturmaktır….
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına ve Türk Milletini yücelten milli ve manevi değerlere bağlı, Hukuka ve insan haklarına saygılı, Toplumsal hayat içerisinde görevlerinin bilincinde olup; Yaşam boyu öğrenen ve öğrendiklerini davranışa dönüştürerek kendini geliştiren, Kendisi ve toplum için üreten, bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
***2012 Yılı TKY Yılın Kaliteli Okulu İl Birincisi ***2013 Yılı TKY Yılın Kaliteli Okulu İl Birincisi
Öğretim Şekli :Okulumuz öğlen grubu olarak eğitim vermektedir.
GİRİŞ:13:50 ÇIKIŞ:18:40
Resmi taşıma olmayıp, özel taşıma yapılmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Sakarya Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde, Serdivan İlçesi 32 evler mahallesinde bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Okullar arası Spor Tırmanış 2019-2020 Kızlar/Erkekler İl 2.liği, 2021-2022 Kızlar İl 1.liği, Erkekler İl 2.liği.
e Twinning, Teknofest proje çalışmaları